Investigații Imagistice CT - Computer Tomograf cu bilet de trimitere la Omega Scan Vitan

Tomografie Computerizată de Înaltă Precizie Gratuită

aparat-ct

Beneficiile CT

logo-rotate

Beneficiile Computerului Tomograf (CT)

La Omega Scan Vitan, combinăm tehnologia modernă cu o abordare atentă și personalizată nevoilor fiecărui pacient, asigurând o experiență confortabilă în timpul investigațiilor imagistice și rezultate de înaltă acuratețe.

Tehnologie Inovatoare:

Echipamentele noastre de ultimă generație asigură imagini CT extrem de detaliate, crescând semnificativ acuratețea rezultatelor.

Confort și Siguranță:

Ne dedicăm să oferim pacienților un mediu confortabil și sigur în timpul scanării CT, reducând anxietatea și stresul asociat cu procedurile medicale.

Rezultate Rapide și Precise:

Vă punem la dispoziție rezultatele scanărilor CT în cel mult 72 de ore de la efectuarea invesțigatiilor Imagistice.

Asistență permanenta:

Echipa noastră este disponibilă pe tot parcursul procesului, începând cu asistență în găsirea medicului specialist cel mai potrivit si până în momentul comunicării rezultatelor dumneavoastra.

Afecțiuni Investigate

logo-rotate

Afecțiuni Investigate prin CT

Tomografia Computerizată (CT) la Omega Scan Vitan joacă un rol extrem de important în diagnosticarea și monitorizarea unei game variate de afecțiuni medicale, oferind imagini de înaltă rezoluție esențiale pentru un plan de tratament eficient.

Evaluare Organe Interne:

CT-ul este fundamental în oferirea de imagini clare și detaliate ale organelor interne, facilitând diagnosticarea rapidă și precisă a unei mari varietăți de condiții medicale.

Angio CT Coronarian:

Procedură specializată în evaluarea vaselor de sânge ale inimii, furnizând informații vitale pentru diagnosticarea bolilor cardiace.

CT al Capului și Creierului:

Instrument vital în detectarea afecțiunilor neurologice, de la leziuni cerebrale la tulburări neurodegenerative.

CT Osteoarticular:

Folosit în mod eficient pentru a examina structurile osoase și articulațiile, ajutând la diagnosticarea afecțiunilor osoase și articulare.

CT cu Substanță de Contrast:

Permite o vizualizare îmbunătățită a structurilor și vaselor de sânge, îmbunătățind semnificativ diagnosticarea afecțiunilor vasculare și a tumorilor.

Bilet Trimitere

logo-rotate

Cum să beneficiate de CT cu bilet de trimitere în București

Cum să Obțineți un Bilet de Trimitere pentru CT:

Pasul 1: Consultația cu Medicul de Familie

Discutați cu medicul de familie despre simptomele sau preocupările medicale. Ca urmare a discuțiilor purtate cu medicul dumneavoastră, acesta vă poate oferi un bilet de trimitere către un medic specialist conform situației dumneavoastră medicale, în vederea stabiliri precise a investigațiilor necesare, inclusiv o eventuală tomografie computerizată.

Pasul 2: Obținerea Trimiterii de la Medicul Specialist

IMPORTANT: În urma consultului inițial, dacă medicul specialist consideră necesară o investigație CT, veți primi un bilet de trimitere.

IMPORTANT: Dacă întâmpinați probleme în identificarea unui medic specialist adecvat, nu ezitați să ne contactați. Suntem pregatiti să vă asistăm în alegerea specialistului potrivit. Avem multiple colaborari cu medici specialisti care pot ofer servicii decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate.

Tipuri de Bilete de Trimitere:

Bilet de trimitere Standard:

In baza acestui bilet de trimitere pentru investigatii imagistice CT, programarile se fac în funcție de disponibilități si de plafoanele puse la dispozitie de Casa de Asigurari. Chiar si in aceste conditii, obiectivul nostru este sa va oferim o programare cat mai rapida.

Bilet de Trimitere cu mentiunea 'Monitor':

Acesta este un bilet de trimitere special conceput pentru pacienți cu diverse afectiuni, care va ofera avantajul unei programari aproape imediate. Lista completa de afectiuni monitorizate este:

Categorii de Monitorizări:
Monitor 1:

Pacienți cu COVID-19 post-externare sau post-izolare.

Monitor 2:

Pacienți cu boli oncologice.

Monitor 3:

Pacienți cu diabet zaharat.

Monitor 4:

Pacienți cu boli cardiovasculare.

Monitor 5:

Pacienți cu boli rare.

Monitor 6:

Pacienți cu boli neurologice.

Monitor 7:

Pacienți cu boli cerebrovasculare.

UTIL: Va recomandam să discutați cu medicul dumneavoastra de familie pentru a stabili eligibilitatea de a fi inclus în categoriile de monitorizare, pentru a beneficia de acces rapid la serviciile de investigatii CT.

Timp Așteptare

logo-rotate

Timp estimativ de așteptare

La Omega Scan Vitan, ne străduim să oferim servicii imagistice CT rapide. Timpul de așteptare pentru o tomografie computerizata cu bilet de trimitere depinde de tipul biletului și de volumul de pacienți, dar ne angajăm să reducem acest interval pentru accesul cat mai prompt la investigațiile imagistice de care aveti nevoie.

CT cu bilet de trimitere standard:

Timp de așteptare estimat:

2-3 săptămâni

CT cu bilet de trimitere “Monitor”:

Timp de așteptare estimat:

24 ore

Echipa Noastră

logo-rotate

Experții nostri în Tomografia Computerizată - Garantia unor rezultate de maxima precizie

Echipa noastră de Specialiști Imagistici

Secțiunea Contact

logo-rotate

Informații de contact:

Adresa: Calea Vitan 9A, Sector 3

Telefon: 0319 453, 0772 015 121, 0772 207 207

Email: receptie@omegascan.ro

Program: Luni - Vineri: 08:00 - 20:00