gratuitate

Gratuitate pentru
pacienții asigurați

Avem contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și oferim servicii medicale gratuite în baza biletului de trimitere.

tehnologii-noi

Cele mai noi
tehnologii RMN și CT

Oferim servicii de imagistică medicală RMN și CT de înaltă precizie pentru diagnosticare exactă și rapidă, combinând tehnologia de ultimă oră cu îngrijirea atentă a fiecărui pacient.

experienta-in-radiologie

Experiență în Radiologie
Unică în România

Calitatea ridicată a actului medical este critică pentru fiecare pacient. Tocmai de aceea colaborăm doar cu medici radiologi de renume, cu minim 15 ani de experiență și rezultate remarcabile în activitate.

Clinicile Medicale

logo-rotate
poza-vitan

Omega Scan RMN si CT - Vitan

În inima capitalei, clinica noastră din zona Vitan oferă servicii de imagistică medicală RMN și CT de înaltă calitate. Echipa noastră de experți vă așteaptă pentru o diagnosticare extrem de precisă și rezultate rapide.

Discounturi si Promoții

Preț RMN RMN cu bilet de trimitere Preț CT CT cu bilet de trimitere Programează-te

Omega Scan RMN si CT - Vitantis

Cea mai nouă clinică de imagistică Omega Scan, vă oferă rezultate imagistice RMN de înaltă precizie cu cele mai noi tehnologii.

Discounturi si Promoții

Preț RMN RMN cu bilet de trimitere Programează-te
poza-vitan
poza-vitan

Omega Scan RMN si CT - Drobeta Turnu-Severin

Cea mai veche clinică Omega Scan, clinica noastră de imagistică din Drobeta Turnu-Severin vă așteaptă cu echipamente de înaltă tehnologie, dar și acces la servicii medicale de cardiologie, ortopedie și neurologie.

Discounturi si Promoții

RMN CT Programează-te

Despre Omega Scan

logo-rotate

Despre noi

Omega Scan reprezintă un pilon de excelență în domeniul imagisticii medicale în România. Cu o istorie bogată în inovație și succes, recunoscute cu distincția 'Firma de Aur' în 2022, suntem dedicați misiunii noastre de a reda pacienților din România accesul la servicii medicale premium de cea mai înaltă calitate la prețurile corecte, adaptate nivelului de trai actual.

Află mai multe
despre-noi

Ești pe cale să fii supus unei investigații RMN și te întrebi ce presupune această procedură dar și care sunt particularitățile pe care ar trebui să le cunoști? Află, în cele ce urmează, cum se desfășoară această examinare și cum te pregătești pentru RMN!

O investigație cu un aparat RMN nu este una care presupune folosirea radiațiilor ionizate, ci a undelor de rezonanță magnetică, așa că această procedură este una sigură pentru copii, femei însărcinate, începând din trimestrul II al sarcinii, sau pentru cele care alăptează.

Procesul de pregătire pentru RMN nu este foarte complex, ci presupune doar efectuarea unui set de analize, cu cel mult 30 de zile înainte de procedura propriu-zisă, care să includă analizele de sânge, creatină și uree. La întrebarea „cât durează un RMN”, răspunsul nu este unul exact, întrucât el depinde de segmentele organismului și de elementele anatomice supuse investigație. Astfel, un RMN cerebral, un RMN coloană, un RMN mamar, un RMN genunchi, un RMN abdominal, un RMN sân sau un RMN cervical diferă ca durată, așa că te poți aștepta să petreci între 15 și 30 de minute în aparat.

În cazuri deosebite, procedura poate dura până la 60 de minute. Înainte de începerea procedurii, vei fi rugat să îmbraci o uniformă din bumbac, oferită la clinică, și să te asiguri că nu ai la tine obiecte precum bijuterii, ceasuri, ochelari sau aparat auditiv înainte de a intra în camera de examinare, deoarece acestea pot interacționa cu aparatul. În timpul procedurii este necesar să stai nemișcat, iar, după caz, este posibil să trebuiască să-ți ții respirația pentru 30 de secunde.

În timpul funcționării, aparatul emite un zgomot intermitent puternic așa că, la Centrul Medical OMEGA SCAN, RMN-ul poate fi desfășurat în timp ce porți o pereche de căști, pentru un confort sporit. Pentru a afla mai multe despre această procedură, dar și despre prețul unui RMN la OMEGA SCAN, te invităm pe site-ul nostru www.omegascan.ro, unde vei găsi răspuns la toate întrebările tale!

Întrebări Frecvente

logo-rotate
intrebari-frecvente

Întrebări Frecvente

Descoperiți răspunsuri la întrebările comune legate de procedurile și serviciile RMN și CT, precum și informații detaliate despre fiecare tip de investigație în parte.

Întrebări frecvente Generale Întrebări frecvente RMN Întrebări frecvente CT

Despre Blog

logo-rotate

Blogul despre Imagistica Medicala

Descoperă cele mai noi și relevante informații despre lumea imagisticii. Articolele noastre vă oferă informații deosebit de importante din domeniul imagisticii dar și a legislației medicale, ajutându-vă astfel să înțelegeți mai bine aceste proceduri esențiale pentru sănătatea fiecăruia dintre noi.

Află mai multe
despre-blog